Fem en fredag: Just nu

Du visar för närvarande Fem en fredag: Just nu

Det är fredag idag, en dag då jag är ledig och husse har dragit iväg med vovarna för att träna sök. Då passar jag på att delta igen i Elisas – fem en fredag. Denna gång är temat Just nu och det här är frågorna man ska besvara:

1. Vad har du hunnit med idag?
I morse gjorde jag ett inlägg till Gems Weekly Photochalleng. Sen har jag putsat utsidan på alla fönster på nedervåningen, insidan putsade jag för ett tag sedan. Jag är rätt dåligt på fönsterputsning men jag tröstar mig med att vattnet blir smutsigt så lite renare blir de nog.

2. Vad lyssnar du på?
Jag lyssnar på ljudbok när jag jobbar hemma och idag har jag lyssnat på ”42 kilo kärlek”, en feelgood roman som nu är slut. Som hundägare gillade jag boken som var mysig och lättsam.

3. Vad kommer du göra härnäst?
Jag ska ta en tupplur för jag vaknade tidigare än jag ville och är trött.

4. Var befinner du dig någonstans?
Hemma i mitt dressingroom, där jag har ett litet skrivbord för datorn.

5. Hur är humöret idag?
Helt OK. Jag är ledig, ska träffa två kompisar ikväll och har hela helgen framför mig så humöret är bra. Får jag bara sova 20-30 minuter så kommer det bli ännu bättre.

Detta inlägg har 12 kommentarer

  1. Helen

   Det låter fantastiskt att ha en fönsterputsare till man! ?

 1. Karoleen

  Låter som en härlig dag och helg! Hoppas du får det supertrevligt med vännerna ikväll =) Låter som en mysig bok, är ju också en hundägare så det kanske jag också skulle läsa =)

  1. Helen

   Tack! Boken är bra om man vill lyssna på nåt lättsamt och mysigt.

 2. Geddfish

  Sömnen är viktigt, likaså humöret. Du verkar startat fredagen, härligt!
  Må väl!

 3. A ROOM OF MY OWN

  skönt att kunna sova på dagen när det behövs. så trevligt att kunna träffa kompisar! förstår att du är på gott humör

 4. BP

  Putsa fönster är ungefär lika upphetsande som att städa;-) Men skönt när man åtminstone ser skillnaden efteråt.
  Å en powernap mitt på en ledig dag är inte fel heller. Då orkar du att ha roligt hela natten lång med dina vänner;-)

 5. Lillian

  Like spennende hver fredag for å se hvilket tema som dukker opp. God helg!

 6. Paula

  Hej, vilket ansiktslyft du gjort här på hemsidan, skitsnyggt!
  Så du kan ta en tupplur mitt på dagen och komma igen? Det har jag aldrig lärt mig. Visserligen kan jag kanske lyckas vila och t.om somna men sen är inte jag människa resten av dagen. Avundas dem som kan ta en power-nap. Ha en skön helg med jyckarna

 7. Biggeros

  Du verkar ha hunnit med lite allt möjligt=) Jag putsade lite fönster i torsdags och har ytterligare fönster att ta. Inte något jag föredrar. Vilken trevlig titel på en bok. Låter som ett bra val av läsning. Hoppas att du hade en trevlig kväll med dina väninnor =)
  Trevlig lördag <3

  1. Helen

   Ja, när jag är själv utan vovvarna så hinner jag en hel del ?. Vi fick en mysig kväll i all enkelhet men det är trevlig att få vara tillsammans en stund.

Lämna ett svar