När jag vill fly min väg

You are currently viewing När jag vill fly min väg

Nu var det länge sedan jag deltog i någon scraputmaning, jag har mest scrappat till Swe Scrapbook men där har jag gjort alster till långt in i juni så nu var jag verkligen sugen att ge mig på en utmaning. När det nyss blev en ny månad är det också skoj att se vilka utmaningar som dyker upp i olika bloggar.

Den första utmaningen som lockade mig att scrappa hittade jag hos More Than Words, de har varje månad en huvudutmaning där man ska inspireras av ett ord och dessutom ingår alltid en kreativ utmaning. Under april ska man inspireras av ordet Escape (sv = fly) och av denna bild. Man ska också beskriva hur man inspirerades av ordet och bilden.

När jag känner att jag vill fly min väg så är det till havet jag längtar, får jag bara spendera lite tid vid havets så brukar den längtan komma till ro. Från bilden inspirerades jag av det öppna landskapet men mitt öppna landskap är rätt annorlunda, med is och snö istället för sommar och blommor.

När jag vill fly - scrapbooking layout by Helens Color Life

Jag ville försöka göra layouten ljus och lätt eftersom landskapet på bilden är ljust och öppet. Rubriken är nog det enda jag inte är helt nöjd med, den är mitt första försök att handskriva en rubrik, dessutom med pensel och akvarellfärg. Ja, ja… med lite mer träning så kanske jag lär mig det också.

Escape - details 2 - by Helens Color Life

Escape - details 1 - by Helens Color Life

This Post Has One Comment

Leave a Reply