• Post category:Kort
  • Post comments:1 Comment

Kort med stjärnor och “Handgjort av”-stämpel

You are currently viewing Kort med stjärnor och “Handgjort av”-stämpel

För ett tag sedan så fyllde en i kompisgäng 50 år och jag gjorde ett kort med stjärnor till honom. Det blir också mitt bidrag till septembers tävling hos Kreativ Scrapping där man ska skapa något med stjärnor. Detta kort är fyllt av stjärnor så det passar perfekt.

starcard-by-helens-color-life

Kortet är enkelt men det är något som jag gärna gör. Bakgrundspappret har stjärnor som är blanka vilket matchar den stora utstansade stjärnan perfekt.

Kort med stjärnor av Helens Color Life

Att stansa ut saker och använda distanskuddar när man monterar ihop delarna är ett enkelt och effektivt sätt att få djup och det skapar ett intressant utseende.

glossy-stars-by-helens-color-life

Jag stansade också ut några små stjärnor som jag fäste över några av stjärnorna i bakgrundspappret, de bruna fick glossy accent för lite mer effekt.

Handgjort av-stämpel

Min sommar har mest bestått av passning av Sallys valpar. En dag var jag ledig då jag och syrran var till Umeå och bl.a. shoppade i det nya köpcentrat. I en butik hittade jag ett stämpelkit med minibokstäver. Det var hos Flying Tiger Copenhagen där jag brukar gå in i när jag får chansen. De har lite roliga saker och något brukar alltid få följa med hem.

mini-stampelset-fran-tiger

Med det runda handtaget och bokstäverna gjorde jag en egen “Handgjort av Helen”-stämpel som jag stämplade på baksidan av kortet. I kitet ingår också ett “handtag” att gör raka stämplar och en svart stämpeldyna.

handgjord-av-helen-stampel

Detta är de bokstäver som ingår i paketet, några bokstäver finns det fler än en av men tyvärr finns det inte av alla.

mini-stampset-from-tiger

This Post Has One Comment

  1. Kristine Henanger

    Fint kort 🙂
    Tusen takk for at du deltar hos Kreativ Scrapping.
    Ønsker deg en flott dag 🙂

    DT Kristine

Leave a Reply