Soliga, varma Kalifornien

Du visar för närvarande Soliga, varma Kalifornien

Just nu befinner vi oss i soliga, varma Kalifornien. Jag publicerar här ett kort inlägg med hjälp av mobilen och några mobilbilder till Gems Weekly Photochallenge där veckans tema är Värme. När vi kommit hem och laddat ner alla bilder vi tagit med kameran får jag göra ett längre inlägg.


Jag förstår att Palm Springs är populärt bland rika amerikaner som gärna tillbringar vintern här. Det är varmt och skönt, fräscht och snyggt men det inte särskilt billigt här.

På lördag förmiddag var vi på en bilträff en bit utanför Palm Springs, i närheten av Indio. Här såg vi många snygga bilar, motorcyklar och några flygplan.

Vi var där hyfsat tidigt vilket var tur för efter ett par timmar började den gassande solen bli lite för varm. Som tur var fanns det sittplatser i skuggan bakom ett band spelade countrymusik. Där satt jag medan maken gick en sista runda bland bilarna.

Det får bli allt till veckans tema.

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Violen på Brandholmen

  Låter underbart att resa till sol och värme! Ha det riktigt bra! Ser fram emot fler bilder från Kalifornien!

 2. Ditte

  Tack för ett värmande och skönt inlägg från Kalifornien. Förstår att nu njuter och har det bra. Önskar er fortsatt fina dagar. Ser fram emot fler bilder och mer text när ni åter är hemma..

 3. KajsaLisa

  Vilka varma härliga bilder, jätteläcker bil.

 4. Maria at Inredningsvis

  Men JAAAAA! vad jag vill vara där i värme och härlig sol ist för i detta eviga mörker haha Sverige är verkligen ingen höjdare på vintern

  En fantastisk inredningsbutik idag på bloggen:)

  Ha en fin helg! LOVE Maria​​​​

 5. Tomtan

  Älskar den orangea bilen!

 6. Karin

  Solvärme längtar man efter i kalla och ruggiga december! Tack för du sprider det!
  Kram Karin

Lämna ett svar