Julgranspynt i vit lera

You are currently viewing Julgranspynt i vit lera

För några år sedan ville jag få ett nytt utseende på julgranen. Istället för prydnader i rött och guld ville jag ha julgranspynt i vitt och lite silver. Julpynt är inte gratis och jag var på ett väldigt pyssligt humör så de mesta prydnaderna gjorde jag själv. Jag målade om julkulor, klädde i tyg och helt nytt pynt.

Ett julgranspynt gjorde jag av vit lera som jag köpte på Panduro. Jag kavlade ut den och stansade ut med olika pepparkaksformar. De små hjärtformade hålen gjorde jag med en ministans som jag tror kom från Panduro. När jag gjort de små hålen för snören “bakade” jag dem i ugnen till de stelnade. När de kallnat trädde jag snören eller band i de små hålen och de var klara att användas.

Julgranspynt i vit lera av HelensColorLife

Du kan se fler bilder i ett äldre inlägg här.

Leave a Reply