Project Life vecka 34-35 – 2015

Du visar för närvarande Project Life vecka 34-35 – 2015

Året går vidare och i mitt PL-album med vecka 34-35 ser man att hösten sakta börjar smyga smyga sig på, det första man märker det på är att kvällarna blir mörkare. Det blev som tur var en höst med fint väder efter sommarens trista väder.

Vecka 34

Under vecka 34 var det stugsista i våra trakter och vi spenderade lördag eftermiddag i mamma och pappas stuga med surströmming och med grillning under den fina kvällen.

Vecka 34 sida 1

Vecka 34 sida 2

Project Life week 34-35 by HelenTh

Vecka 35

Denna vecka bjöd på ett fantastiskt sensommarväder, en av dagarna åkte jag hem på lunchen och tog Sally med mig ner till sjön för ett härligt lunchbad. Helgen ägnades åt lydnadsträning med Lena Kerje där vi fick många bra tips och idéer.

Till denna vecka gjorde jag en extra ficka eftersom jag hade så många bilder jag ville ha med, jag delade en platsficka i Design A på längden så jag fick en halv extra sida.

Project Life week 35 by HelenTh

Vecka 35 sida 2

Lämna ett svar