Project Life vecka 18-19 – 2016

Du visar för närvarande Project Life vecka 18-19 – 2016

Mitt uppslag över vecka 18 blir mitt bidrag till en utmaning hos Project Life Norge där man i augusti ska inspireras av en bild. Jag inspirerades främt av en text i bilden där det står ”Always be good to yourself”, alltså ”Var alltid snäll mot dig själv”. På detta uppslag har jag för ovanlighetens skull med en bild på mig själv där jag befinner mig på en av mina favoritplatser och kopplar av, andas in lugnet och hämtar kraft inför dagar som kommer.

Man kan vara snäll mot sig själv på många olika sätt, ibland kan det vara jättejobbigt att ta sig till gymmet för att träna eller att få på sig joggingskorna och komma ut och springa. Det är ändå något jag gör för att vara snäll med mig själv, för att må bra och kanske förbättra mina chanser att hålla mig frisk. När det känns tungt att göra sådana ”nyttiga” saker gäller det att försöka hålla fokus på varför jag gör det och inte låta känslan ta överhand. Det är inte alls lätt men förhoppningsvis så vinner förnuftet över känslan de flesta av gångerna i alla fall.

Vecka 18

Project Life week 18 part 1 by Helen

Denna tid i maj var fylld av vårjobb, jag städade altan, bilarna luftades och jag tog fram cykeln för att se så den var i bra skick.

Project Life week 18 part 2 by Helen

Uppslaget i sin helhet

Project Life week 18 by Helens Color Life

Vecka 19

Project Life week 19 part 1 by Helen

Här har jag också med en bild på mig själv när jag och Sally sitter i gräset och njuter av kvällssolen. Sallys mage växer allt eftersom valparna därinne blir större, det blev bara korta promenader denna tid och mycket vila.

Project Life week 19 part 2 by Helen

Project Life week 19 by Helens Color Life

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Graciela

  herlig sider! mange flotte detaljer. takk for at du deltar hos Project life i Norge
  DT Graciela

 2. Gunilla R

  Så jättefint uppslag du gjort, och vilka fina, kloka ord du tolkat in från vår inspirations-mood-board! Tack för att du deltar i augustiutfordringen för Project Life i Norge! / DT-Gunilla

 3. Marit

  Vilket fint uppslag och vad kul att det var just textraden som inspirerade dig. Alltid kul att man hittar inspirationen på olika sätt. Tack för att du är med och tävlar i augusti-utfordringen hos Project Life i Norge. / DT-Marit

 4. Bente-Heidi

  Flotte sider!! Takk for at du deltar hos PLiN sin utfordring. DT Bente-Heidi

 5. Elisabeth

  Så mange fine sider du har laget. Og nydelige bilder du tar. Tusen takk for at du deltar i project life i Norge sin utfordring. Klem DT-Elisabeth

 6. Ellinor

  For en ren og nydelig side 🙂
  Likte den utrolig godt!

Lämna ett svar