• Inläggskategori:Kort
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Grattiskort med Cameon

Du visar för närvarande Grattiskort med Cameon

Det var ett tag sedan jag använde min Silhouette Cameo men jag fick inspiration att starta den och gjorde detta grattiskort som jag också visar hos Swe Scrapbook där man idag ska göra födelsedagskort.. Jag kan inte låta bli att tycka shaker-kort är roliga och snygga så det blev ett sådant denna gång.

Grattis shakerkort av Helens Color Life

Med hjälp av Cameon skrev jag först hälsningen ”på födelsedagen” med en svart sketchpenna och skar sedan ut cirkeln med ordet ”Grattis” med en vanlig skärkniv. Med hjälp av weld-funktionen fick jag bokstäverna i ordet att sitta ihop med varandra och med den övriga vita fronten.

Shakerkort paljetter av Helen

Lite plastfilm täcker cirkeln där jag lagt in paljetter i olika färger och storlekar.

Shakerkort enamel dots av Helen

Några enamel dots dekorerar framsidan och det är allt.

Lämna ett svar