Project Life vecka 15 – 2015

Du visar för närvarande Project Life vecka 15 – 2015

Idag är det återigen min tur att visa något som förhoppningsvis kan inspirera hos Hobbyworld och det blev ytterligare ett PL-uppslag. I mitt Project Life-album har jag nu äntligen kommit fram till våren och snön är borta för denna gång. Jag visar ett uppslag från vecka 15 som blev i ljusa, krispiga färger till vilket jag har använt produkter från My Mind’s Eye’s serie On Trend. Jag har använt både färdiga PL-kort och gjort egna kort av mönstrade papper och använt dekorationer från samma serie.

Project Life vecka 15

Vecka 15

Titelkortet blev en mix av färger plus lite guld.

v15_3

v15_4

Jag har använt flera olika overlays till detta uppslag, bl.a. två på bilden ovan.

v15_5

Rubons fick dekorera flera av fotografierna.

Lämna ett svar