Kladd med akrylfärger

Du visar för närvarande Kladd med akrylfärger

Det är roligt att kladda med färg och förr målade jag en del tavlor i olja, det kommer jag förmodligen göra någon fler gång också men just nu har jag gått över till akrylfärg. Kladd med akryl är enklare eftersom färgen torkar snabbare och luktar mycket mindre. Dessutom har jag insett att alla tavlor inte behöver ha något speciellt motiv utan att färger i olika kombinationer är fullt tillräckligt för att bli dekorativt och vackert.

Dessa båda tavlor har fått tjocka lager av akrylfärg i olika blå och grå nyanser, yngste sonen ska ta med dem till sin studentlya när nästa termin börjar så han får något att pryda väggarna med.

Kladd med akryl

Det tjocka lagret med färg gör att man får en känsla av att det är oljefärg.

tavlor2

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Eva Trillian

    Väldigt läckra 🙂 De gillar jag!
    Blir alltid lika fascinerad av er som kan 🙂 och tacksam över att jag inte behöver kunna, utan kan ägna mig åt att njut!

    1. admin

      Tack!! Det är roligt att kladda och ibland blir det något som går att använda

Lämna ett svar