Hemgjorda PL-kort med vilda djur

Du visar för närvarande Hemgjorda PL-kort med vilda djur

Jag försöker lägga in så många vandringar i skog och mark som det finns tid till. Det var en av de stora anledningarna till att jag ville ha en hund, för att få sällskap i skogen, och det har blivit en favoritsysselsättning för oss. Eftersom kameran eller mobilen alltid följer med blir det en hel del foton från naturen. Tyvärr finns det inte så många Project Life-kort på temat vilda djur och natur, speciellt inte med svenska vilda djur.

När jag för ett tag sedan var in på Panduro-butiken i min stad hittade jag stämplar med fåglar och skogsdjur som jag köpte. Med hjälp av dem, distressdynor i olika gröna och blå färger, masker, stämplar och några banners som blev över från layouten jag redan gjort till Veckans Skiss #39, Nyårshockey, gjorde jag några egna PL-kort med vilda djur. För att de inte skulle se så bleka ut gjorde jag en ram runt alla korten med en svart penna.

Vilda djur

Korten fick en mjuk känsla, nästan som de är gjorda med vattenfärger.

PLkort_3

I mitt PL-album använder jag olika typer av plastfickor, mest blandar jag Design A och Design D, oftast en av varje per uppslag. Därför gjorde jag de stora PL-korten, de i storlek 4×6 inch (15×10 cm), både stående och liggande.

Vilda djur 3x4  inch

Vilda djur 4x3 inchJag gjorde samma sak med de små PL-korten, både stående och liggande varianter.

När jag har använt korten ska jag visa det färdiga resultatet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar