Art Journal med idéhjälp

Du visar för närvarande Art Journal med idéhjälp

Ibland längtar jag efter att göra nya sidor i min art journal-bok. Det är så roligt att kladda fritt med färg, stämplar, klippa, klistra, göra kollage mm.

För några veckor sedan tog jag fram en av böckerna jag har och tänkte fortsätta med par sidor där jag tidigare gjort bakgrunderna klara men tyvärr hade jag ingen inspiration för vad sidorna skulle handla om. Jag sökte på Pinterest på ”Art Journal Prompt”, hittade till slut en webb med idéer om hur man kan dokumentera året med en fråga för varje dag. Listorna jag hittade är det nog mening att man ska använda när man skriver dagbok men man kan använda dem till annat också. Eftersom det är oktober gick jag direkt till oktobers lista som man kan se här.

Det blev totalt tre nya sidor i mitt block med början med 7 oktober.

ArtJournal_7okt

ArtJournal_8okt

ArtJournal_9okt

Dessa listor med idéer innehåller både lättsamma men även djupa frågor, för att se hela årets listor klicka här.

Det var skoj att utgå från en sådan lista men för mig är det omöjligt att göra en sida varje dag, så mycket tid har jag inte att hålla på med att skapande, då blir det bara ett stressmoment. Men vem säger att man inte kan använda sådana idélistor när man har lust? Så får det bli för mig.

Lämna ett svar