• Inläggskategori:Kort
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Tävling hos ScrappTorget

Du visar för närvarande Tävling hos ScrappTorget

Just nu pågår det en Tävling hos ScrappTorget för att fira att den 16 oktober fyllde ScrappTorget fem år. Till tävlingen ska man skapa något på temat ”Festligt” och med tvisten fem. Som inspiration till tävlingen har jag gjort ett gratulationskort som jag visar hos ScrappTorget idag.

Tävling hos ScrappTorget

På det här kortet har jag gjort fem stycken ballonger med hjälp av en vanlig rund handstans och sen klippte jag till små trianglar som jag limmade fast bakom cirklarna som fäste för ballongernas snören.

”Grattis” stämplade jag med bokstavstämplar jag nyligen köpt hos ChiLi in Pagers som heter Lawn Fawn Clear Stamps – Violet´s ABC. Jag gillar detta alfabete med de högsmala bokstäverna och det är perfekt att stämpelsetet innehåller flera stycken av de bokstäver man använder mest.

 

Lämna ett svar