Ny blogg med nytt domän

Du visar för närvarande Ny blogg med nytt domän

Mitt i allt det tråkiga som händer i vår värld mitt i Covid-19 tider är jag glad för jag äntligen kan lansera min sprillans nya blogg! 

Varför ny blogg?

Jag jobbar sedan snart tio år på ett lokal IT-företag, CoreIT, där vi har egna webbservrar och många hemsidor. Där jobbar jag som webbdesigner men jag hade sedan tidigare min egen blogg hos Binero. Det har inte varit något större problem men för mig underlättar det mycket att flytta hemsidan till mitt jobb. Kraschar något och jag inte kan fixa det själv är det bara att springa ner en våning eller anropa någon via Teams och kolla vad som händer istället för att vänta på supporten på Binero.

Med flytten ville jag passa på att uppdatera designen och jag reggade också ett nytt domän, helenthalen.se. Jag har aldrig varit helt nöjd med de domän jag haft och har funderingat på vad som skulle passa bäst. Livet förändras och så även mina intressen liksom innehållet på bloggen. Tills slut bestämde jag att ett neutralt namn ger mig mest frihet att göra vad jag vill på min hemsida. Mitt namn, Helen Thalén, säger inget om vad bloggen handlar om och ger mig därför full frihet.

Dessutom så finns det ingen annan i Sverige, så vitt jag kan se, som heter just Helen Thalen. Därför blir det ändå lite unikt.

Jag illustrerar mitt första inlägg med två bilder från en promenad jag och maken gjorde i fredags. Vi gick upp på Ögeltjärnsberget i strålande vackert väder. På första bilden sitter Guzzi och spanar och här nedanför är det Nova.

Nova på Ögeltjärnsberget av Helen Thalen

Jag inser att jag nog kommer tappa en del följare men den smällen tar jag och nu ska jag inte byta domän nånsin igen. Kanske…. ?

Det är fortfarande lite pyssel kvar med den nya bloggen men det fixar jag allt eftersom. Om du hittar något som inte funkar eller ser konstigt, skriv gärna en kommentar så jag kan fixa det.

Follow my blog with Bloglovin

Lämna ett svar