Hopp i plurret

You are currently viewing Hopp i plurret

Att fotografera varelser som hoppar är inte särskilt lätt men denna blev jag nöjd med.

Hopp är veckans tema hos Gems Weekly Photochallenge och jag har gått till arkivet och visar en bild på ett par hopp. Den första bilden har jag visat förr och är på vår första hund, Sally, som hoppar från bryggan. Hon var inte ett dugg rädd och älskade att bada och busa i vattnet.

Hennes dotter Nova, som nu är vår äldsta hund, hoppar också men inte lika hängivet och så totalt hämningslöst. Hittills har jag inte fått till någon bra bild på henne när hon hoppar. Novas bror Ymer hoppar däremot väldigt gärna men jag inte lyckats ta någon riktig toppbild när han är mitt i hoppet.

Förutom hopp i denna väldigt fysiska form så känner jag just nu hopp om att min fot ska bli bra. Jag har känningar av hälsporre och även ont på utsidan av foten. Nu har jag börjat behandlingar med stötvågor hos en sjukgymnast och han lindar foten några veckor så den får vila och förhoppningsvis läka. Efter en dryg vecka och två behandlingar börjar det kännas lite, lite bättre.

Denna bild är dagsfärsk och jag hoppas och tror att innan sommaren ska smärtorna var borta helt.

Leave a Reply