Bilder från New York

You are currently viewing Bilder från New York
The skyline över New York från The Top of the Rocks

Jag har för första gången varit till New York, vi hade en långweekend över första advent i the Big Apple så vi fick uppleva ett juldekorerat New York. Förutom att besöka en del av New Yorks sevärdheter hann vi med en del shopping, jag köpte ett gäng pysselsaker. lite kläder och en hel del julklappar till den närmaste familjen.

Det är en väldigt spännande stad att besöka men den är stor så tyvärr hinner man inte se allt på fem dagar men jag skulle gärna besöka New York fler gånger.

Detta inlägg blir lite annorlunda då jag gjort ett fotogalleri av några av alla bilder som vi tog under resan, om jag hade gjort ett vanligt inlägg med alla bilder efter varandra hade det blivit ett väldigt långt inlägg så jag provar denna variant istället.

Klicka på någon av bilderna så öppnas de i ett nytt fönster där man kan bläddra och läsa bildtexterna.

Jag avslutar med en film som maken tog med min mobil på Saks julbelysning som är överväldigande och nästan öronbedövande på gatan mitt emot varuhuset.

Leave a Reply

Bilder från New York

You are currently viewing Bilder från New York
The skyline över New York från The Top of the Rocks

Jag har för första gången varit till New York, vi hade en långweekend över första advent i the Big Apple så vi fick uppleva ett juldekorerat New York. Förutom att besöka en del av New Yorks sevärdheter hann vi med en del shopping, jag köpte ett gäng pysselsaker. lite kläder och en hel del julklappar till den närmaste familjen.

Det är en väldigt spännande stad att besöka men den är stor så tyvärr hinner man inte se allt på fem dagar men jag skulle gärna besöka New York fler gånger.

Detta inlägg blir lite annorlunda då jag gjort ett fotogalleri av några av alla bilder som vi tog under resan, om jag hade gjort ett vanligt inlägg med alla bilder efter varandra hade det blivit ett väldigt långt inlägg så jag provar denna variant istället.

Klicka på någon av bilderna så öppnas de i ett nytt fönster där man kan bläddra och läsa bildtexterna.

Jag avslutar med en film som maken tog med min mobil på Saks julbelysning som är överväldigande och nästan öronbedövande på gatan mitt emot varuhuset.

Leave a Reply