• Post category:Kort
  • Post comments:0 Comments

White Christmas julkort

You are currently viewing White Christmas julkort

Hos Make My Monday har de denna vecka en utmaning som heter White Christmas vilket jag direkt fastnade för. Med inspiration från temat gjorde jag ett enkelt julkort i nästan enbart vitt.

Om man söker på White Christmas på Pinterest, som är mitt favoritställe på nätet, så får man upp många fantastiskt fina bilder på allt från inredningsdetaljer till tips på hur man bleker kottar. Ett litet problem med Pinterest är att om man börjar söka något så är det så otroligt lätt att man fastnar där och fortsätter pinna istället för att göra det man egentligen tänkt.

White Christmas card by HelenTh

Till kortet jag gjorde använde jag en die från Memory Box.

kort vitt2

Hälsningen finns i ett kit med stämplar från Tim Holtz.

Leave a Reply