Ohjälpligt efter

Du visar för närvarande Ohjälpligt efter

Jag har hamnat ohjälpligt efter i fotoutmaningen Dogwood 52 men jag tänker inte stressa upp mig för det och jag tänker inte försöka hinna ikapp. De veckoutmaningar jag gillar och har tid med kanske jag delta i men jag vill att det ska vara roligt att fotografera och inte vara ett stressmoment, det är trots allt en fritidssysselsättning och inget jag får betalt för.

Jag har tagit några foton till några utmaningar som passerat och två veckor visar jag här.

Landskap i panorama

Under vecka 8 i utmaningen skulle man fotografera ett landskap i vidvinkel eller panorma. Den utmaningen var intressant för jag har aldrig tidigare provat funktionen i Photoshop för att skapa en panoramabild. Jag gjorde flera panoramabilder men den bästa blev nog denna från havet mitt i vintern.

Dogwood52week8 by Helens Color Life

#dogwood52week8

Landskap i närbild

Nästan tvärtom var det under vecka 14 där man ska fotografera landskap i närbild, här hade jag större problem att välja vilken bild jag gillade mest och visar två bilder till den utmaningen. Nuu när snön nästen helt smält bort efter vintern är det så härligt att gå med blicken i marken och studera stenarna på en stenig strand vid havet.

Ohjälpligt efter i dogwood52

#dogwood52week14

Detta inlägg har en kommentar

  1. Anni

    Men det är ju precis så, man kan inte bara blogga – man måste leva i det verkliga livet också! När något blir ett tvång blir det också stressande.
    Underbart vackra foton!

Lämna ett svar