Kvällspromenader i vinterlandskap

Du visar för närvarande Kvällspromenader i vinterlandskap

Vädret denna vecka i mars har varit väldigt varierande. I måndags var det mulet och snöade under dagen. Trots det var jag och Nova på en promenad på berget hos oss. Jag tog med kameran och passade på att ta några foton på Sally och hennes vackra ögon.

Det var slitsamt att ta sig fram men vi kom upp en bit där vi fick en härlig utsikt. Kl 18.30 på kvällen var det fortfarande lite ljust vilket var fantastiskt! Medans vi var ute och gick kom maken med snöskotern och körde upp spåren så det gick lite lättare nerför berget.

På tisdag var det soligt och det hade varit kallt på natten. Därför var spåren maken kört upp kvällen innan rätt OK att gå på. Direkt jag kom hem från jobbet strax efter kl 16 gick jag och Nova upp på berget igen.

Den kvällen kom vi ända upp på Visarbergets topp. Det var strålande vackert i skogen med den vita, glittrande snön.

Därifrån såg vi solen gå ner och hur det blev mörkare och mörkare nedanför oss i Moälvens dalgång.

Resten av veckan har varit varm med upp emot plus 10 grader på dagarna och snön smälter i rasande fart.

Detta är mitt bidrag till Gems Weekly Photochallenge där temat denna gång är Öga.

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. "LillaSyster"

  Ögon att drunkna i.
  Men oj vad snö du har kvar, jag var precis ute och kollade in blåsipporna och innan idag planterade jag penséer. Landet är i olika faser.
  Ett toppen bidrag =) Önskar dig en fin helg! Kram

 2. Vilt og vakkert

  Heisann, hva jeg ser med mitt øye her, er utrolig vakkert, både naturen og blikket til skjønne Nova. Som regel kommer skjønnheten an på hvilket øye som ser….
  Ha go´hælj ;:OD)

 3. BP

  Absolut fantastiska bilder! Det är faktiskt otroligt vackert hos dig. Detta sagt av mig som verkligen inte gillar snö. Å visst är Novas ögon vackra och djupa.

 4. Paula

  Djupt blå ögon på en hund är ju ovanligt, men hör till rasen? _Så vacker klok blick, hundögon är underbara, och så uttrycksfulla. Och dina trakter är ju inte fy skam heller, vackert så det gör ont i ÖGONEN! Trevlig helg!

 5. Vackra, blåa uttrycksfulla ögon! Nova är skönhet hela hon! Men oj så mycket snö ni har! Dina naturbilder är helt magiska!
  Trevlig helg!

 6. byblixtra

  Vilka vyer man kan se med sina ögon, både det vackra landskapet och vackra Nova!
  Här tinar också snön och bildar stora vattenpölar på vägarna.

 7. KajsaLisa

  Jättefina vinterbilder och vackra ögon.

Lämna ett svar