Kuddfodral

You are currently viewing Kuddfodral

Veckans tema hos Gems Weekly Photochallenge är Fodral. Jag har sett många annorlunda och fina fodral hos andra deltagare i utmaningen men tyvärr lyckades jag inte hitta något särskilt kul fodral att fota.

Alltså visar jag något så enkelt som ett par kuddfodral som ligger i soffan i vardagsrummet. Det senapsgula kuddfodralet har jag själv virkat.

En som uppskattar att det ligger kuddar i soffan är vår katt, Sigge. Det är en av hans favoritplatser att sova på. Hans färger passar dessutom bra tillsammans med den gula kudden.

Jag vet att det har varit problem med min blogg men det beror på att Binero har haft, och fortfarande, har tekniska problem. Det är är rätt trist men inget jag kan påverka. Där jag jobbar har vi egna servrar för webbar så nu kanske jag får ta itu med att flytta min blogg dit.

This Post Has 17 Comments

 1. BP

  Kuddfodral tänkte jag också på när jag såg temat. Men då mina var inte hälften så fina som dina, lät jag bli;-) Åsså är jag mäkta imponerad över att du har virkat det senapsgula fodralet själv. Bra gjort där:-)

  PS. Har inte märkt några problem med din blogg, inte än iaf. Får se nu om min kommentar går iväg. DS.

 2. Paula

  Hej, katter tar för sig, aldrig att de frivilligt skulle ligga på ett hårt underlag! Blinka gillar också att bädda ner sig bland kuddfodralen, men sen blir det plötsligt för varmt. Gillade färgkombon på fodralen!

 3. Klara Ovidia

  Under blågul fana – lite långsökt måhända – men så tänkte jag. Strukturerna i båda kuddfodralen gillar jag! Och kattbilden den är ju så fin med nyanserna i färgerna- och fridfull vacker!

 4. Musikanta

  Du är i alla fall alldeles ensam om att visa bilder på kuddfodral hittills på temat så du kan vara nöjd! De är verkligen fina också och jag ser att kisse uppskattar dem till fullo.
  Ingrid

  1. Helen

   Ja, ibland blir det enkla bortglömt så jag hade lite tur att bli ensam med kuddfodral.?

 5. byblixtra

  Snyggt fotat med kuddfodralen intill varandra, läcker med gult och blått med olika struktur. Å, så en fin Sigge som är röd och grann!

 6. Vilt og vakkert

  Heisann, alltid hyggelig med sjølhekta putevar! Og pusen Sigge minner meg veldig om både vår Rødhansa og hennes oldebarn Sia som vi dessverre heller ikke har lenger. De var like fine som din! Ha en fin hælj ;:OD)

  1. Helen

   Tack och detsamma till dig!

 7. Härlig färgmatchning kudde – katt! Fint exempel på olika strukturer i dina kuddfodral! Jag var också inne på kuddfodral men det blev ett mera kroppsnära fodral till slut.
  Trevlig helg!

  1. Helen

   Tack! Det enkla vardagliga kan vara nog så bra.?

 8. Ditte

  Hej Helen!
  NU gick det fint att komma in till dig. Och servrar och annat som hänger upp sig med bloggen kan vi oftast inte påverka.
  Fina fodral och så fint katten smälter in på det gula som du virkat. Känner igen den gråblå varianten. Finns även hemma hos mig.

  1. Helen

   Tack och jag är glad att det funkar bättre nu. Fick ett långt mail från Binero där de förklarade vad som hänt så jag hoppas det inte händer igen.

 9. Anne-Mari Kaldhol

  Fin tolkning.
  Herleg katt i samme farge som fodralet.

  God søndag frå Anne-Mari

 10. KajsaLisa

  Händemig för några veckor sen att det inte gick att kommentera, men nu verkar det fungera hos dig. Fin blå färg på kuddfodralet och en söt katt.

Leave a Reply