Kasta återblickar

Du visar för närvarande Kasta återblickar

Idag blir det ett enkelt inlägg med några bilder på hundarna till veckans tema hos Gems Weekly Photochallenge. Veckans ord är Återblick och här blir det en kort återblick till i söndags och den promenad jag tog med vovvarna. Jag fick en bild på hundarna där de kastar en blick åter för att hålla koll på var jag är.

När vi är ute så springer hundarna gärna i förväg och spanar. Speciellt när vi närmar oss en höjd eller en kurva så vill de gärna kolla vad som finns på andra sidan. Men det är samtidigt duktiga på hålla koll på mig och kastar återblickar allt som ofta.

Med skor med broddar gick det bra att gå överallt i söndags och större isfläckar syntes och kunde undvikas. Sedan dess har det snöat en massa, dagen efter det var det -16 grader, sedan har det också regnade och snön blev till slask. Idag är det några minusgrader och det ser återigen ut ungefär som bilderna från i söndag. Man kan inte annat än säga att vädret är varierande!

Min fina tjej, Nova, kan göra rätt vida svängar när vi är ute men hon kommer alltid tillbaka och kollar var jag är.

Guzzi, som blev 8 månader förra veckan, håller sig gärna närmare mig men han vill samtidigt försöka kolla var Nova är så han har fullt upp.

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. Mia Halvarsson

  Vilka underbara bilder på hundarna <3 Visst har dom det bra när dom kan springa fritt och utforska området och jätteduktiga som håller koll på varandra och dig, det är guld värt!

 2. Stare Ström

  Så fint hos dig. Här är det regnställ som gäller.

 3. Violen

  Så fina dina hundar är! Det är alltid lika roligt att se bilder från era promenader. Vilket omväxlande väder det är, kallt och milt om vartannat. Undrar just om vi får någon julesnö. Här regnar det dag efter dag, inte alls kul.
  Ha det gott!

 4. Ditte

  Vilken fin återblick! Dina fina hundar och den vackra naturen njuter jag väldigt gärna av – liksom hela återblicken.

 5. Klara Ovidia

  Mitt i prick
  är ditt återblick
  enkelt sa du javisst
  så till sist
  hundarna fina två
  du följer med broddar på!
  Fram och åter och runt omkring
  ger återblicken till en underbar ting 🙂

  1. Helen

   Tack och du är så duktig på att rimma!!! Jag är så imponerad av den färdigheten!!

 6. "LillaSyster"

  Vad stor han har blivit, 8 månader och växer så att det knakar.
  Skönt att de kan få springa lösa.
  Fin tolkning du gjort, inte lätt att fånga ögonblicket då det är djur med på fotot.
  Ha en bra Luciadag och trevlig helg =)

 7. Paula

  Oj, inte kan jag rimma lika fint som Klara Ovidia! Men, måste åter igen beundra dina vackra hundar! Klart att de blickar åter och håller koll på dig. Jag brukade när blinka var valp gå o gömma mig ibland i skogen för att hon skulle bli alert o hålla koll på mig. Det funkade jättebra, hon tar det som sin uppgift att vakta.
  Hos mig blaskar det tredje dagen nu, o om en vecka öppnar skidsäsongen!

 8. BP

  Ja, Klara Ovidia är otroligt duktig på att rimma. Har tyvärr inte den talangen, så du får stå ut med en helt vanlig kommentar;-)
  Första bilden är en absolut höjdare till temat, så fint hundarna poserar för dig. De verkar vara mycket väl uppfostrade, vilket jag verkligen uppskattar, då jag är hundrädd. Men du verkar ha koll på Nova och Guzzi och dom i sin tur har koll på dig:-)

  Här är det riktigt jo-jo-väder. Önskade att vädergudarna kunde bestämma sig hur dom vill ha det.

  1. Helen

   Tack!! Vädret är verkligen nyckfullt! Vaknade till regn idag och det är så trist när det gärna får vara lite vitt på marken till jul. Ha en bra fortsättning på helgen!

 9. Vilt og vakkert

  Heisann, så bra med hunder som ikke løper vekk, men til enhver tid ser bakover og holder øye med eieren. Spot gjør også for det meste det, men ikke alltid, dessverre… Ha en fin førjulstid ;:OD)

 10. byblixtra

  Kan tro att Guzzi har fullt upp med att hålla reda på både dig och Nova under promenaderna. 🙂
  Vi har ungefär samma väder med kyla och slask om vart annat.

Lämna ett svar