Juli 2019 – en månad om mig

Du visar för närvarande Juli 2019 – en månad om mig

För några år sedan deltog jag i en daglig fotoutmaning hos Fat Mum Slim. I den utmaningen får man ett tema varje dag med en hashtag att använda på sociala medier. Jag tvivlade lite på att jag skulle klara ett helt år men det gjorde jag. På slutet var jag väldigt less och tänkte aldrig mer delta i en daglig utmaning. Men med tiden har lite av lusten kommit tillbaka.

Jag har fortfarande kvar Little Moments app i mobilen och i slutet av juni var jag in och kollade vilka teman hon lagt ut för juli. Hon har gjort det lite annorlunda denna gång och har ett övergripande tema för hela månaden, vilket hon inte haft förut. Det kändes kul så åtminstone under juli deltar jag igen.

En månad om mig

I juli är temat om mig. Vilket innebär att de som deltar kommer att utforska sig själva och vi kommer att lära känna varandra genom bilder. Det kan innebära att vi kanske måste ta foton av äldre bilder eller använda foton från arkivet vissa dagar. I vanliga fall ska bilderna helst vara nytagna. Läs mer om julis fotoutmaning här >>.

Julis dagliga teman:

Jag kommer att göra det enkelt för mig och mest fotografera med mobilen. Bilderna lägger jag ut på mitt Instagram-konto HelensColorLife där jag skriver på engelska eftersom de flesta deltagarna är engelskspråkiga.

Varje vecka kommer en sammanställning av föregående vecka här i bloggen.  För att göra det ännu enklare så delar jag här mina bilder från Instagram och texterna från Fat Mum Slim.

1. I am… | #FMS_IAM
Vem är du? Presentera dig själv Ditt namn. En selfie. Dela lite om dig.

2. My fave belonging | #FMS_MYFAVEBELONGING
Vad är din favorit tillhörighet? Dela det med oss.

3. My fave view | #FMS_MYFAVEVIEW
Var är den platsen du går och tänker, ”Åh wow, det här är vackert!” Ta en bild av den platsen och dela den.

4. I’m good at… | #FMS_IMGOODAT
Dags att skryta! Vad är du bra på? Berätta för oss om det.

5. I’m not so good at… | #FMS_IMNOTSOGOODAT
Ingen är perfekt, så dela vad du inte är bra på i ett foto.

6. My fave colour | #FMS_MYFAVECOLOUR
Vad är din favorit färg? Dela det på ett foto.

7. I love eating this food | #FMS_ILOVEEATINGTHISFOOD
Vad älskar du att äta? Sallad? Morötter? Äpplen? Choklad? Kaka? Dela det!

Det kommer bli en lite egotrippad månad och det tycker idag kommer säkert inte stämma om ett år. Fast det här är alla fall vem jag är just nu.

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. "LillaSyster"

  Jag tror att vi går i samma färgskala du och jag =)
  Tuff utmaning, men du kommer att klara den galant!
  Önskar dig en bra onsdag.

 2. Anne-Mari

  Så fint å lese om deg.
  Du er ei kreativ dame trur eg.
  Men den utfordringa vil eg tru blir utfordrende å følge ein heil måned….
  Eg vil legge meg til som følger hos deg på Instagram.
  Det skal bli spennande å lese meir om deg.

  God sommar.

  1. Helen

   Tack! Det ska bli spännande att se om jag lyckas vara med hela månaden?

Lämna ett svar