Visar Rotsidan

Du visar för närvarande Visar Rotsidan

Hos Gems Weekly Photochallenge är teman denna vecka Visa. Det känns som relativt enkelt eftersom genom att publicera en bild, vilken som helst, så visar jag något för den som vill se.

Jag hade tänkt göra ett lite längre inlägg med fina bilder från en utflykt jag och Nova gjorde i fredags. Vi var till Nordingrå och besökte några olika platser och jag ägnade mig åt lite geocaching. Det blir inget långt inlägg utan jag visar bara bilder från Rotsidan. Jag är tyvärr så trött just nu och har varit det de senaste veckorna. Om en vecka går jag på semester och får då förhoppningsvis vila och hämta krafter.

Rotsidan är ett underbart ställe och jag njöt av att vara där. Fast det var lite för mycket folk för min smak men jag förstår samtidigt alla som vill spendera en sommardag här.

Nova på Rotsidan, Nordingrå

Som tur är finns det gott om plats och jag och Nova hade en härlig stund. Jag njöt av livet och Nova passade på att bada och försöka fånga vågorna.

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. BP

  Vilket fantastiskt vackert ställe! Första bilden med Nova och segelbåten på horisonten är helt underbar. Förvånas alltid över att det finns so otroligt fina platser i Sverige. Tack vare bland annat din blogg reser jag runt i hela landet utan att ens röra en fena;-)
  Ett underbart bidrag till temat:-)

  Du förtjänar nog din semester snart. Vilken sen semester förresten. Ni kanske åker utomlands…

  1. Helen

   Tack och vi bor verkligen i ett vackert land!! Semestern blir så sen för att nästa helg kommer maken och sönerna hem med den hundvalp de är på väg att hämta i Bosnien just nu. Då får jag vara hemma med valpen hela semestern?

 2. "LillaSyster"

  Ett mycket fint ställe =) Ta hand om dig nu och ladda batterierna! Kram

 3. byblixtra

  Jag håller med BP om att det är ett fantastiskt vackert ställe! Så fina klippor.
  Du får ha en trevlig semester när den väl börjar och jag läser att du får ta hand om en ny familjemedlem. 🙂

 4. Paula

  Det ser helt ljuvligt ut, tack för att du visade!

 5. KajsaLisa

  Här var inte höga kusten så hög, känns mer Bohuslän, men fina bilder och snygg pose i första.

 6. Oj vilka vackra bilder och vad stilig vovven är på klipporna och jag anar mig till att vovven är badglad 🙂 Fint att du delade dessa underbara sommarbilder !
  Ha det fint !

Lämna ett svar