Juldekorerad entré

Du visar för närvarande Juldekorerad entré

Denna årstid är det roligt att ordna en mysig och ombonad miljö omkring sig. Det är också trevligt att mötas av en fin och ombonad juldekorerad entré även när sommaren är över och alla blommor har vissnat.

Jag har i år gjort en ny stående skylt med en God Jul-hälsning som står utanför dörren. Den gjorde jag av en bräda som jag först målade vit, texten skar jag ut i självhäftande vinyl med min Silhouette Cameo. Klistrade upp bokstäverna på brädan och målade sedan över med svart färg. Innan färgen torkat drog jag bort vinylbokstäverna så det vita under kom fram, det hade krypit lite svart färg under bokstäverna på några ställen men snyggade till det med mer vit färg. När all färg torkade slipade jag lite runt kanterna för att få en sliten look på skylten.

Skylten står i en gammal mjölkhämtare, där står den stadigt. I en zinkhink har jag ställt några björkstammar och lite julpynt, det är fint med den fräscha, ljusa färgen på björk. Ljuslyktorna jag gjort av konservburkar, som nästan ser ut som björkstammar och lite rostigare än när de var nygjorda, står i en gammal stekpanna av gjutjärn framför alltihop.

Så här ser det ut just nu vid vår entré, mycket grönt med barrväxter men även gamla kvistar, en gammal barnskottkärra och kransen på dörren, som du ser bättre här.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. kiki Freese

    Gillar dina juldekorationer =stifullt.
    /Kiki

    1. admin

      Tusen tack!!

Lämna ett svar