Julklappar med rörpärlor

Du visar för närvarande Julklappar med rörpärlor

Idag har jag ett inlägg hos ScrappTorget där jag visar hur man med vanliga traditionella rörpärlor, plastpärlor (eng. hama beads), och pärlplattor kan göra dekorationer till julklappar.

Till det första paketet använde jag vitt omslagspapper, två röda sidenband och en vit rosett gjord av vitt cardstock.

Till adressetiketten använde jag randigt scrapbookingpapper och limmade på en snöflinga gjord av plastpärlor.

Det andra paketet fick röd-/vitrandigt papper och en stor rosett av en remsa vitt tyg rivet från ett gammalt lakan.

Detta paket fick ett hjärta gjort med plastpärlor och en adressetiketten med ett utstansat hjorthuvud som kommer från ett set med metalldies som heter Love This och kommer från Crate Paper Maggie Holmes Open Book Dies.

Det sista paketet fick helrött papper.

 

Till detta stansade jag ut ett spetsband i vitt papper med en kantstans, ovanpå knöt jag ett smalare rött sidenband som jag först trädde upp en snöflinga på. Under snöflingan ligger julklappsetiketten som är en stansad cirkel av rött cardstock och den är fastknuten med ett tunt vitt sidenband.

Det var riktigt roligt att göra pärlplattor, det har jag inte gjort sedan barnen var små.

Detta inlägg har en kommentar

  1. kiki Freese

    Smart att fota för såna där paket vill man helst inte öppna.
    /Kiki

Lämna ett svar