I skymningens blå timme

Du visar för närvarande I skymningens blå timme

Mitt inspirationsalster hos Hobbyworld denna vecka är en layout med ett foto på Sally i skymningens blå timme. Layouten har fått titeln Blue Hour och precis som titeln går också layouten mest i blått.

I skymningens blå timme

Till titeln har jag använt nya dies från Tim Holtz med lösa bokstäver, det finns dessutom flera av de bokstäver som man använder mest vilket är väldigt användbart. Blommor och blad är från Prima Marketing.

Rubriken till blå timme

Andra dies som jag använd är från en ny leverantör till Hobbyworld som heter Couture Creations. Jag har använt en die från dem till bakgrunden med chevronmönster och till pilarna, både de svarta och chevronpilen.

Jag använde även den del som blev kvar när jag stansade ut chevronpilen som en mask under fotografiet.

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. admin

      Tusen tack!!

Lämna ett svar