Med sparken på blankis

Du visar för närvarande Med sparken på blankis
Promenad på Rutberget

Våren har kommit av sig lite hos oss, det beror främst på att nätterna är så kalla, men eftersom solen har varit framme på dagarna så gör det ingenting. På fredag tog jag en vandringstur i ett skidparadis en bit från oss, jag tordes inte ta skidorna för mina skidåkartalanger är inte så stora så att jag klarar av när det är isigt och dåliga spår.

Promenad på Rutberget

Kl 08 på morgonen började vi vår tur och när jag och Sally kommit upp på själva Rutberget var det jättefina skidspår på slingan som går runt där uppe och jag ångrade nästan att jag inte tog skidorna.

Det var inga problem att promenera på den hårda snön mellan skidspåren, det var hårt och fint underlag.

Promenad på Rutberget

När vi passerat stugan, Rutbergshotellet och fortsatte mot Huggsjön försvann alla skidspår och jag var då glad att jag valt att gå. Vi gick ner för berget och vände tillbaka mot bilen innan vi kom fram till Huggsjön, emellanåt såg man skymten av skidspår men det var helt klart bättre att gå än att skida.

Blankis på Bäckfjärden

På lördag lastade vi in sparken i bilen, maken och en kompis till honom tog sina långfärdsskridskor och så for vi till Bäckfjärden. Där var det fin blankis att skrinna på, eller i mitt fall, sparka på. Tack vare att jag hade mina icebug-kängor kunde jag ta fart men vi tog det lugnt så att lilla hundfröken kunde halka med oss på isen.

Fler helgbilder hittar du här.

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. MacHenry's

  Det ser riktigt härligt ut, även om jag inte gillar vinter (annat än på bild, då är den vacker)!

 2. Susanne

  Ni ser ut att ha haft en toppenhelg MEN så mycket vinter ni har kvar… Brr…

 3. cissi

  Vad härligt att åka spark……det har jag inte gjort sen jag var barn!

 4. Mias Mix

  Så fina vintriga bilder! Blir så sugen på att åka skidor när jag ser dina bilder!

 5. Beppan

  Vilken härlig is!! Inte ofta det är skridskois – eller spark-is för den delen. Bara att njuta!!

 6. Caroline

  Vilka fina bilder, ser ut att ha varit en bra helg!

 7. Tony

  Vilka härliga bilder!

 8. Anni

  Vilka vinterfoton! Eller snarare vårvinter, för ljuset gör ju att det inte ser så bistert ut. Vackert!

 9. Elisabeth

  Härliga bilder från din helg! Jag gillar de långa blåa skuggorna!

Lämna ett svar