Gratis skärfil med påskmotiv

Du visar för närvarande Gratis skärfil med påskmotiv

Idag bjuder jag på en gratis skärfil med påskmotiv till dig som inte gjort klart allt pyssel inför påsken och som har en Silhouette Cameo. Filen passar bra att använda till påskkort, layouter, till Project Life-sidor och mycket annat.

Skärfil med påskmotiv

(Ladda ner filen här)

OBS! Filen finns enbart på svenska.

 ***

Jag har gjort ett enkelt påskkort där jag använde delar från filen och som blev i påskens klara färger

Påskkort med gratis skärfil med påskmotiv

Jag skar ut filen i vit cardstock och använde olika gula, oranga och gröna färger av Dylusions Ink Spray till äggen. Jag sprayade rätt mycket färg så färgerna täckte äggen helt och flöt ihop och lät dem sedan torka noga. Texten har jag färgat med en svart Promarker-penna. Enkelt och snabbt var det gjort!

Lämna ett svar