Project Life vecka 49-50

Du visar för närvarande Project Life vecka 49-50

Jag har nu äntligen gjort klart mitt album för 2014 och så här blev vecka 49-50. Hos Hobbyworld visar jag idag vecka 50, där kan du också se några närbilder.

Vecka 49

vecka 49-50

Vecka 49

Till vecka 49 har jag gjort egna PL-kort och dekorerat med element i kork och trä. Silhouetten av en hundhuvud är utskuren med Cameon och den filen är inköpt i Silhouette Cameos onlinebutik.

Vecka 50

Vecka 50

Vecka 50 med On Trend

Till vecka 50 har jag använt produkter från serien On Trend från My Mind’s Eye som just nu är en favoritserie som går i färgerna korall, mintgrönt och guld. De tillhörande dekorationerna i serien är också fantastiska och jag älskar alltihop. Fler alster där jag använt dessa produkter lär dyka upp här i bloggen den närmaste tiden.

Lämna ett svar