Höstskog

Du visar för närvarande Höstskog

För mig finns det nästan inget ljuvligare än en vacker höstskog! Återigen konstaterar jag att hösten är min favoritårstid. Att vara ute i naturen när luften är klar och hög, färgerna sprakar och störiga myggor och flugor har lagt ner verksamheten är fantastiskt. Just nu är vi mitt i den tiden när färgerna i naturen sprakar och lyser som allra mest så det gäller att ta tillvara dagarna så gott det går.

dogwood52 week38 by Helen Thalen

I fotoutmaningen Dogwood52 ska man denna vecka fotografera ett landskap från en låg synvinkel och detta blir mitt bidrag. En knotig liten björk mitt i höstskogen.

Sally och Nova i höstskogen

Hundarna uppskattar alltid en tur i skogen men jag tror de också gillar att det inte är allt för varmt.

Höstskog av Helen Thalen

Jag har varit väldigt förkyld hela veckan och jag känner mig inte helt kry än så det var skönt att sitta på marken och fotografera.

Nova i höstskog av Helen Thalen

Jag vilade mycket under vår skogstur vilket också passade lilla Nova bra. Hon är inte så stor än och orkar inte gå så långa promenader än, vi gick inte särskilt långt men vi bor trots allt nedanför ett berg och det är en jobbig stigning på väg upp.

nova-hostskog

Novas korta ben gör det lite jobbigare för henne så hon höll sig gärna på stigen där det var enklast att gå.

sally-hostskog-1

Färgerna är fantastiska och att fota Sally är aldrig några problem för hon är van och ställer upp sig och ler så fint när jag ber henne.

nova-hostskog-3

Nova börjar bli en stor flicka och gillar att vara på äventyr i skogen.

Lämna ett svar