I söndags tog jag fram en laddning med strömming ur frysen, strömmingen har vi fått av syrrans man som fiskat den tidigare i somras. Jag inspirerades att hoppa på vecka 36 i Dogwood 52 där man ska fota mat på ett artistiskt sätt. För att få lite inspiration att fota något annat än hundar så har jag återigen vänt mig till fotoutmaningen Dogwood 52. I januari hade jag ambitionen att delta så mycket som möjligt i deras utmaningar men det gick dåligt.
Strömmingen blänker fint men de är ser ocksårätt äckliga ut om man kollar noga. När jag kollar bland de övriga bilderna i utmaningen på Flickr så platsar jag inte, men vad då? Jag gör så gott jag kan och lär mig förhoppningsvis något under tiden!
Efter att ha rensat och fileat strömmingarna, lagt ihop filéerna med dill emellan, panerat och stekt serverade jag dem med hemgjort potatismos. Det blev väldigt smarring och ser betydligt trevligare ut än de hela strömmingarna.