Gula björkar

Du visar för närvarande Gula björkar

Vi är nu mitt i den tiden då vi har gula björkar där jag bor, löven sitter fortfarande kvar men kommer det ett blåsväder då ramlar de av. Men alla träd har inte fått sina höstfärger än, t.ex så har lindarna bara några enstaka gula blad än

Gula björkar

Trots att lindarna är gröna och ser ut att ha kvar sina löv så ser man på marken att en del redan har ramlat av. Lindarna har massor med löv så när allt har ramlat av så är det tjocka mattor med löv på marken.

hosttrad-2

Idag var maken iväg med båda hundarna och tränade sök och uppletande. Medan han var borta hann jag röja lite hemma och så klädde jag om en retropall med ett fårskinn som var lite trasigt i kanterna men funkade perfekt till detta. Det är någor som jag tänkt göra länge så det känns bra att det nu är klart.

pall-med-farskinn

Fler helgbilder hittar du här.

Detta inlägg har 17 kommentarer

 1. Åke

  Så vackert med allt det gula 🙂 Fin pall, den blir säkerligen skön att sitta på 🙂 Och hundarna stortrivs förstår jag.

  1. Helen

   Hundarna trivs bra när nu hösten är här ?.

 2. Mias Mix

  Tycker hösten är så vacker! Och det visar du ju med din bild! Dessutom gillar jag den friska klara luften. Pallen blev jättefin!!

  1. Helen

   Tack! Hösten är verkligen härlig.

 3. Beppan

  Vilket jobb att kratta och samla ihop lövet! Eller kanske maskarna får träda i tjänst?
  Snygg pall. Jag har gjort ngt liknande av en gammal päls. Så härligt att sitta på.

  1. Helen

   Det blir allt lite krattning men till våren. Skjut på jobbet så länge det går är min devis?.

 4. KajsaLisa

  Inga hundar idag, men du hann med en del. Pallen känns lite Bruno Mathsson med den klädseln, snyggt. Måste tyvärr erkänna att jag lämnat bort allt jobb förutom fotograferingen när det gäller dom stora.
  Ifall du vill testa själv så har jag kört print genom Procenter ( Skandinavian foto ) typ C-print och inramning av Gallerix, som har affärer runt om i landet.
  Dom små har jag kört med egen skrivare och färdiga passepartouer. Använder alltid svarta med vit baksida, när dom skär 45 grader får man en vit rand runt bilden. Har försökt skära själv men det blev inte bra.

  1. Helen

   Tack för tipset! Jag har längd tänkt göra en fotovägg och nu har jag lite bättre koll hur jag kan gå tillväga.

 5. Anneli - A'la Foto

  Hösten är så fantastiskt vacker med alla sina härliga färger! Hoppas att färgerna och löven får stanna länge på träden! Och vilken snygg pall! Den blev ju riktigt bra!

 6. Janne

  Så vackert det är med gula fina björkar & jätte fina foton har tagit 🙂

 7. Lotta

  Vackra höstbilder från vår underbara höst!

 8. Eva Trillian

  Vackra höstbilder hos dig! Nu ÄR det verkligen höst. Mysigt 🙂 alla årstider har ju sin charm!

 9. kiki freese

  Läcker pall, älskar skinn av olika slag. Håller med dig om att det är rysligt vacker tid vi går emot om än lite vemodig. Inte bara skogen skiftar i olika färger utan även hösthimlar, inga dåliga skådespel de bjuder på.
  Hoppas dock på värme sålångt det bara är möjligt
  Må gott
  Kiki

 10. skogstrollet

  Det vär vackert med alla färgglada löv, men kan också bli för mycket av det goda. En asplund till exempel, hur många kärror löv blir det från dem. Massor! Men det är vackert när de nyss rasat från sina moderträd. Senare blir de bara halkiga, suck.
  Åh, vilken pall. Jag har också ett fårskinn över, du gav mig tips…! Fast jag hade tänkt använda det till handskar. Nu blev jag velig.

 11. Anni

  Oj, så snygg pallen blev – riktigt proffsig!
  Här är björkarna också på väg att gulna men det beror mest på sommarens eviga torka. Jag vattnar fortfarande i trädgården och det tror jag aldrig jag behövt göra i september tidigare!

  1. Helen

   Tack! Det är rätt torrt men jag är glad att höststormarna inte är här än ?

Lämna ett svar