• Inläggskategori:Kort
 • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer

Grattiskort i koppar

Du visar för närvarande Grattiskort i koppar

Under helgen som var gjorde jag ett grattiskort i koppar, vitt och brunt. Kortet gjorde jag till en som fyllt 50 år som fick detta höstlika kort.

Mannen vi firade är maken till Helenas-web.nu och vi fick massor av god mat, gott fika och fantastiska tårtor. Det var ett härligt firande där vi träffade en hel del kompisar som vi inte sett på länge.

Det var länge sedan jag var med i någon kort- eller scrapbooking utmaning. Men nu passar jag på med detta kort som får bli mitt bidrag till Kort o Mania’s utmaning. Fram till 15 oktober har man på sig att göra ett kort för att fira något eller någon.

Grattiskort i koppar av HelensColorLife

Det blev ett enkelt kort i vitt, brons och brunt. De utstansade löven passade perfekt i blank bronsfärgat papper för att få en höstlig stämning.

Till det här kortet har jag använt vit och brun cardstock och metalliskt papper i koppar. Den vita bakgrunden har jag embossat med We R Memory Keepers – Embossing Folder – Polka Dot. Löven är utstansade med Prima Marketings die Leaves och texten med Grattis med en die från Mandyn’s. På den bruna cardstocken bakom löven har jag kladdat lite med Nuvo embellishment mousse – Cosmic brown för att få lite lyser även här.

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Sissel

  Kjempeflott kort.
  Takk for at du scrapper med oss i KortoMania.
  Klem fra Sissel

 2. Gina

  Kjempe lekkert med kobberdetaljar! Takk for du screpper med oss i KortoMania! DT-Gina

Lämna ett svar