Fem en fredag v 48: Mummel

Du visar för närvarande Fem en fredag v 48: Mummel

Ny fredag och nya frågor hos Elisa, idag har jag tid att knåpa ihop ett inlägg. Det är inte alltid som det fungerar men idag blir det av. Detta är veckans frågor och mina svar som handlar om Mummel.

1. Vad har du gjort som alla andra i veckan?
Sovit (tyvärr lite knackigt) och ätit.

2. Vad har varit otydligt den senaste veckan?
Det som varit mest otydligt är en av kunderna på jobbet som har så konstiga funderingar omkring webb, appar o dyl. Hur jag än försöker förklara så går det inte fram och jag fattar inte vad han menar. Sen har vindrutan på bilen varit otydlig av frost innan jag skrapat rutan.

3. Vad har du varit tyst om i veckan?
Jag har inte haft något att vara tyst om.

4. Vad knorrar hos dig?
Inget knorrar just nu förutom att det har varit kallt länge nu, men vädret kan jag inte påverka så att knorra över det hjälper föga.

Som tur är så är det väldigt vackert ute med den vita snön, i lagom mängd, som lyser upp och gör världen ljusare. I går kväll gick jag en promenad längs en gångväg som jag försökte gå en oktoberkväll. Då var det totalt kolsvart, jag såg inte min egen hand, men igår kväll gick det utmärkt och det var så vackert även i mörket. Bilden till höger är från gårdskvällen, knäppt med mobilen.

5. Vad har funnit en antydan av i veckan?
Stress, vilket kommer från jobbet. Det är anledningen till sömnen varit lite knackig också. Ska försöka vila under helgen och tänka på att snart är det jul med några extra lediga dagar.

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Hanneles bokparadis

  just nu är jag glad att bussarna fungerar så bra, svärsonen fick låna vår bil för deras katalysator blev stulen…. Bra att ta på sig varmt och halkfria skor, och njuta att det är så vackert, ha en bra dag

 2. Karoleen

  Jättehärliga bilder, jag tycker det är så vackert med snön! Jag hoppas vi får behålla snön ett tag, kanske till och med till Jul, det vore ju underbart! Ha en trevlig helg!

 3. A ROOM OF MY OWN

  vilka underbara bilder! var det månsken eller hur kunde du få till skogsbilden? sömnen är så viktig. säkert är det stressen som påverkar. hoppas att den lägger sig

 4. Klimakteriehäxan

  Stress är inte bra för sömnen, den saken är klar. Hoppas du får en skön helg, med sovmorgnar!

 5. Bokdamen

  Härliga bilder! Sömnen är a och o, vet hur det är att sova illa tyvärr. Hoppas på en bra sovhelg och i övrigt också!

 6. BP

  Helt underbara bilder. Nästan så att jag gillar vintern som du visar, fast bara nästan.
  Visst är set svårt att undvika att ta med sig jobbet hem. Har alltid försökt att låta bli, men inte alltid lyckats med det.
  Ni har ju fått betydligt mera snö än vi. Dessutom förblir snön vit hos dig och inte blir till slask som hos oss. Åt andra sidan har vi inte fått mera än fem millimeter snö under veckan. I gengäld kröp temperaturen ned till mins 10 – inte roligt så tidigt på ”säsongen”.

 7. Scylla

  Härliga snöbilder. Vi har faktiskt inte fått så mycket snö än här i mellersta Dalarna.

Lämna ett svar