• Inläggskategori:Kort
  • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer

Farsdagskort med glödlampa

Du visar för närvarande Farsdagskort med glödlampa

Det är fortfarande ett tag tills det är Farsdag men jag har redan gjort ett farsdagskort med en glödlampa på, jag blev inspirerad att en gång till använda en glödlampa som dekoration sedan jag gjort detta kort till Scraphuset septembertävling. Jag har skurit ut glödlampan med Cameon och sedan målat med akvarellfärger det gula i glödlampan.

Farsdagskort med glödlampa av HelenTh

För att få en mer maskulin känsla använde jag brunt papper med kugghjul som bakgrund, det kommer från Graphic 45 serie Steampunk Debutante. Jag visar också detta kort hos Hobbyworld idag.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Mias Mix

    Vad fint! Och så glad han kommer att bli!

  2. Annette

    Så snyggt! Graphic45 är en av mina favorittillverkare, så snygga nyanser på färgerna och mönstren är så användbara. Din pappa kommer att bli så glad för det fina kortet och de fina orden. Blev tvungen att kolla upp när det är fars dag, för min pappa väntar sig nog också ett kort. Jag hoppas kunna hinna göra många kort under hösten; födelsedagar och bemärkelsedagar är som flest då hos oss. Det var länge sedan jag scrappade nu, men jag lade faktiskt upp en layout i bloggen i går.

Lämna ett svar