Hösthelg

Du visar för närvarande Hösthelg

Denna hösthelg har varit härlig och den stress jag har känt en längre tid har till slut börjat släppa, det känns skönt eftersom min kropp inte mår så bra av stress. Redan på fredag tog jag och Sally en avkopplande promenad vid havet.

ottelandet_1

På lördag fick vi första besök av släkt till maken på förmiddagen och på eftermiddagen kom några kompisar förbi, jag hade en Chili corn carne som precis var klar i Crock Pot’en så de åt tillsammans med oss. På kvällen var vi på inflyttningsfika hos systerdottern och hennes kille i deras första gemensamma lägenhet. En fulltecknad men mycket trevlig dag!

Idag har maken och Sally varit i Timrå och tävlat i sök, de startade för första gången i högre klass. De blev godkända vilket jag tycker är jättebra för att vara första gången i en ny klass. Sally gjorde allt hon skulle göra men var seg, min teori är att hon är påverkad av en lätt skendräktighet.

höstlöv_2

Själv har jag varit hemma och pysslat med lite av varje, varit ute och kollat hur långt hösten kommit, fixat lite inne och hållit på med en tutorial till Hobbyworld.

blodmåne

Till sist vill jag bara visa en bild maken lyckades ta på super- och blodmånen från i måndags, han lyckades få till en riktigt bra bild.

Fler helgbilder hittar du här.

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Lotta

  Sally är verkligen så vacker! Kul att det gick bra på tävlingen, grattis! Även här har hösten visat sig från sin vackraste sida! Må så gott! /Lotta

 2. Violen på Brandholmen

  Duktigt av Sally, kul att det gick bra! Vi har också haft en fin hösthelg, det är bara att tacka och ta emot. Toppenbild på blodmånen, den kan din man vara riktigt nöjd med!
  Ha en bra vecka!

 3. Mias Mix

  Så skönt att du börjar må bättre. Sally är lika söt som vanligt 🙂 Roligt att det gick skapligt i nya klassen. Och fantastisk bild på månen. Bra jobbat av mannen!!

 4. KajsaLisa

  Det löser sig nog, hon sitter ju i alla fall snyggt när du fotar. Tror snart att det bara är jag som inte fotat den där månen Snygg bild i alla fall 🙂

 5. Monica o Jacob

  Härligt att stressen börjar släppa.
  Grattis till Sally och maken
  Här blev vi blåsta på månen pga moln;-(
  Ha en bra vecka

 6. home2tiny

  Låter som en lugn och skön hösthelg, bilden på månen är magisk. Kramisar Tina

 7. Anni

  Vilken skön helg, det riktigt hörs hur du njöt av den! Och så fint foto på Sally, kul att hon klarade tävlingen så bra!
  Blodmånen har jag bara sett på bild, din man fick en riktigt bra sådan!

 8. cissi

  Vad roligt att det gick bra för Sally! Och månbilden din man tog är verkligen fin! 🙂

 9. Elisabeth

  Sally är nog en bra stresshanterare. Fina höstbilder!

 10. Anemonen

  Vad skönt att stressen lagt sig. Hurra för dig. Sally är en vacker dam, och jag får buga mig för hennes kunnighet i eftersök.Otroligt vacker måne han fick till och dina bilder är som alltid lika vackra. Ha en lugn och rofylld vecka.

Lämna ett svar