En lugn sökhelg

Du visar för närvarande En lugn sökhelg

Denna helg har husse och Sally tävlat i lägre klass sök både lördag och söndag. Idag fattades det enbart 2,75 poäng för att de skulle ha blivit uppflyttade, det kan inte bli närmare. Så här snygg, klädd i tjänstetecken och norskrulle, är min lilla älskling i sökskogen.

Sally_sök1

Eftersom jag inte får följa med när de tävlar har jag haft en lugn hemmahelg. Jag har passat på att pyssla en hel del eftersom det inte finns så långa stunder över till det i vardagen.

För länge sedan köpte jag två svarta canvasdukar på Dollarstore och äntligen kom jag på vad jag skulle göra med dem. Jag målade ett A3-ark med svart och vit akrylfärg och försökte få till olika nyanser av grått däremellan. När färgen torkat stansade jag ut blommor av det arket. Jag använde två olika stora stansar så jag fick olika stora blommor. Dessa limmade jag sedan fast på canvasdukarna.

tavlor_1

tavlor_3

tavlor_2

Allra första gjorde jag hål i canvasdukarna och när jag limmat fast blommorna la jag en ljusslinga bakom dukarna, jag tejpade fast den i kanterna av dukarna så den ligger kvar. Nu sipprar det ljus ut genom hålen och längst kanterna av tavlorna. De hänger nu i hallen på övervåningen, som är mitt i huset och ofta väldigt mörk. Det blev perfekt!

tavlor_ljus

Förutom dessa tavlor har jag också scrappat en hel del, jag har blivit vald till gästdesigner hos Veckans Nya Skiss och har börjat med de alster som jag ska publicera där de närmsta veckorna. Det känns spännande och mycket kul.

Mer helgbilder hittar du här>.

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. susannes blogg

  Snyggt och uppfinningsrikt! Jag gillar din ide. Det ser ut som blommorna kommer ut ur tavlan. Grymt snyggt. Gästblogga kåter intressant. Jag skall gå in på länken och kika.

 2. Beppan

  Kreativt – och riktigt snyggt!!

 3. Elisabeth

  Snygga tavlor! Vilken härlig idé! Elisabeth

 4. Freja

  Wow, vilket läckert pyssel, verkligen vackert!

 5. Violen på Brandholmen

  Snyggt och kreativt! Så fint det blev med ljusslingorna bakom tavlorna! Vill gärna se fler av dina alster!
  Ha en bra dag!

 6. Scaniatjejen

  Wow så läckra tavlor! Du är verkligen kreativ.=) Finvovven Sally, så kul att det gick bra för henne!

 7. Anitas Malta

  Gillar självklart din underbart fina vovve Sally !! Min dröm om en hund tycks dröja innnan det blir verklighet.

  Din kreativitet och skaparlust är helt fantastisk. Önskar jag själv hade den ådran 😉 Väldigt snyggt !! Grattis !! Måste kännas spännande och väldigt kul att bli vald till gästdesigner hos ”Veckans Nya Skiss”. Lycka till !!!!

 8. admin

  Tack för alla snälla kommentarer! Jag hoppas alla får en riktigt bra avslutning på denna vecka.

Lämna ett svar