Gästdesigner hos Veckans Skiss

Du visar för närvarande Gästdesigner hos Veckans Skiss

Jag är verkligen glad för att jag har blivit vald till gästdesigner hos Veckans Skiss och idag har jag mitt första alster publicerat till skiss #34. Jag hoppas att jag kan få sprida lite inspiration och skaparglädje på detta sätt.

Denna layout är den första som jag visar hos Veckans Skiss.

bal_1

Fotot är på yngste sonen och hans klasskompis när de var på väg till studentbalen och hade blivit avsläppta utanför Fjällräven Center.

bal_3

Jag hittade detta ordspråk på några gamla rubons som jag har haft väldigt länge. Känns som det passar till en ung människa som har hela livet framför sig men som under vägen fram ändå borde försöka vara lycklig med det som är just nu. Tror denna grabb är rätt nöjd med livet just nu med flytt till annan ort, nya kompisar, högre och mer utmanande studier, men när det har blivit vardag hoppas jag han inte glömmer detta.

Lämna ett svar