• Inläggskategori:Kort
  • Kommentarer på inlägget:1 kommentar

Kort till ett brudpar

Du visar för närvarande Kort till ett brudpar

Idag gifter sig ett par kompisars äldsta dotter och jag gjorde ett enkelt och stilrent kort till brudparet som fick följa med en liten gåva från oss.

bröllopskort_1

Stansade ut hjärtan i olika storlekar, embossade bakgrunden med en embossingfolder. Texten skrev jag ut på vanligt kopieringspapper och tillsammans med rött papper fäste jag det bakom de utstansade hålen. Lite dekor i form av band, några av de utstansade hjärtana och lite bling och kortet var klart.

bröllopskort_3

Detta inlägg har en kommentar

  1. BP

    Hundar är inte min grej (är vettskrämd för hundar oavsett storlek) men konst gillar jag. Å dina tavlor är hur fina som helst – helt i min smak:-)

    Stort tack för titt-in hos mig:-)

Lämna ett svar