• Post category:Kort
  • Post comments:1 Comment

Kort till ett brudpar

You are currently viewing Kort till ett brudpar

Idag gifter sig ett par kompisars äldsta dotter och jag gjorde ett enkelt och stilrent kort till brudparet som fick följa med en liten gåva från oss.

bröllopskort_1

Stansade ut hjärtan i olika storlekar, embossade bakgrunden med en embossingfolder. Texten skrev jag ut på vanligt kopieringspapper och tillsammans med rött papper fäste jag det bakom de utstansade hålen. Lite dekor i form av band, några av de utstansade hjärtana och lite bling och kortet var klart.

bröllopskort_3

This Post Has One Comment

  1. BP

    Hundar är inte min grej (är vettskrämd för hundar oavsett storlek) men konst gillar jag. Å dina tavlor är hur fina som helst – helt i min smak:-)

    Stort tack för titt-in hos mig:-)

Leave a Reply