Eget tema #3: Illaluktande (93/183)

You are currently viewing Eget tema #3: Illaluktande (93/183)

Skvattram som precis håller på att slå ut kan tydligen vara ljust rosa, fullt utslagna är de vita. Skvattram tycker jag personligen är illaluktande. De har en stark, väldigt söt och kväljande doft. Man kan visst använda dem till myggmedel men jag tror hellre myggen få sticka mig än att gå omkring med doften av skvattram på mig. Läs mer om Skvattram här >

Det dyker upp ett minne från en dag när jag, syrran, våra barn och föräldrar var på en båtuflykt till en ö, Järvön. Under dagen tog vi en promenad över ön i stiglös terräng och på väg tillbaka hamnade vi på en liten myr med massor av blommande skvattram. Innan vi hade tagit oss över området var jag illamående av den kväljande doften.

Cee’s Photo Challenge Flower of The Day

This post is also available in English >>

This Post Has 3 Comments

 1. Paula

  Jag gillar skvattram,, man behöver ju inte plocka den i en bukett även om den är vacker

  1. Helen

   Visst är den vacker att se på men den får gärna stå kvar där den är ?

  2. Helen

   Visst är den vacker att se på men den får gärna stå kvar där den är ?

Leave a Reply