Ljuvliga prästkragar i kvällssolen

Du visar för närvarande Ljuvliga prästkragar i kvällssolen

Ett av de bästa med sommaren är alla blommande blommor! Det finns så många vackra blommor, både vilda och odlade som jag njuter av se och fotografera. Just nu blommar prästkragarna och de är så fina, speciellt i den milda kvällssolen.

Jag hittade en rolig fotoutmaning häromdagen, Flower of the day (FOTD) Challenge. Där deltar man med bilder på blommor med en ganska fri tolkning, varje dag eller närhelst man vill. Det kändes kul och relativt lätt, i alla fall denna årstid, så jag hoppar på. Jag tänker inte sätta några krav på mig själv utan är med så ofta jag orkar och vill, för jag vill att detta bara ska vara roligt och ett sätt att visa mina blombilder.

I diket mellan vår gård och grannarna växter det en massa prästkragar just nu. I kvällssolen är det extra vackert.

Lämna ett svar