Augustis tävling hos Hobbyworld

Du visar för närvarande Augustis tävling hos Hobbyworld

Vi har nu kommit in i augusti och för min del är semestern slut för i år men sommaren är ändå inte över och temat för augustis tävling hos Hobbyworld är just sommar.

Det är fri tolkning av temat men det ska synas tydligt att man tolkat temat. Man kan ställa upp med flera bidrag till tävlingen t.ex. ett kort, en layout och kanske en canvas. Huvudsaken att man gör olika inlägg i sin blogg som man gör en direktlänk till. Läs mer här >.

Mitt inspirationsbidrag till tävlingen är en layout med ett foto av de smultron som växter i springorna på en trapp framför vårt hus, sommar och smultron är väl nästan synonymt. Egentligen är smultronen ogräs som jag borde rensa bort men ett så trevligt ogräs låter jag gärna vara kvar.

Augusti tävling hos Hobbyworld

Till layouten har jag använt produkter från Pebbles serie Homegrown.

Home 4

Home 2

Lämna ett svar