You did it

Du visar för närvarande You did it

Denna månad finns det en rolig skiss att inspireras av hos ScrappTorget. Som inspiration har jag gjort en layout som fått titeln You dit it med ett foto från äldsta sonens student, när de står på flaket till lastbilen de åkte runt på stan med.

You did It

Jag har använt en mask med stjärnor och en distressdyna på bakgrunden. De mönstrade pappren är lite äldre men jag gillar verkligen färgerna i dem och de passar perfekt till studenten. Dekorationerna består av lite allt möjligt, sticker, rosor, bling och annat.

You did it rubriken

Rubriken ”You did it” tycker jag är bra, jag tycker mina pojkar gjort det otroligt bra som klarat sin skolgång. Först de läser en massa långa år i grundskola och gymnasie och efter det vill de gå vidare med ytterligare studier. Bokstäverna är chipboard-bokstäver från oktobers dekorationskit från Freckled Fawn.

Lämna ett svar