Love birches

Du visar för närvarande Love birches

Under förra veckan försökte jag göra några självporträtt till en fotoutmaning som heter 52 week photography challenge, eller Dogwood52. Det var svinkallt ute och mörkt inomhus så jag fotograferade ändå utomhus men jag sprang in och ut ur huset för att värma upp mig. Det foto jag valde att publicera till utmaningen ser ni i mitt inlägg från i söndags, här.

Det är inte särskilt roligt att fotografera sig själv och det allra värsta är att redigera bilderna och många bilder åkte i papperskorgen. Några bilder blev rätt OK och denna bild valde jag att göra en scrapbooking layout med, den passar bra till det mönstrade pappret med björkar och den röda fina fågeln matchar min jacka.

Love Birches, scrapbooking layout by HelenTh

Titeln, Love birches, stämmer dessutom, jag gillar verkligen björkar och skulle gärna plantera några fler på tomten, allra helst vill jag ha en Ornäsbjörk. Det kanske får bli sommarens trädgårdsprojekt.

Layouten är mitt bidrag till en tävling hos Pixel and Paper Challenge Blog, man ska inspireras av ett färgstarkt fotografi och använda färg på sitt alster denna månad.

Love Birches, bird, by HelenTh

Denna lilla fågel kommer från ett set med clearstamps från Panduro, jag har sedan färgglagt den i rött för att matcha kompisen längre upp på sidan.

Love Birches, color mess, by HelenTh

Det blev mycket färgkladd på denna layout!

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. kiki Freese

  snyggt! Du som kan scrapbooking, brukar du köpa digitala bilder från etsy? Är det något du saknar i bildmaterial för uttrycket? Funderar på att ev sälja digitala tecknade- eller måladebilder nämligen.
  Eller gör du ditt material själv?
  /nyfiken Kiki

  1. admin

   Tack! Jag har själv aldrig köpt digitala bilder men jag vet att det finns dem som enbart gör digital scrapbooking och de köper sån’t, men jag vet inte hur stort det är. Jag gör själv eller köper fysiskt material.

Lämna ett svar