You and Me

Du visar för närvarande You and Me

Veckans Skiss rullar vidare och jag har ännu en gång scrappat ett gammalt vinterfoto, denna gång på mig själv och Sally. Om någon tycker numreringen på skissutmaningarna verkar underlig så beror det på att fr.o.m i fjol bestämdes det att numreringen sker rullande och aldrig börjar på ett igen.

You and Me

Layouten fick rubriken You and Me och jag fortsätter använda papper från från Carta Bella serie All Bundled Up Collection Kit. Jag gillar verkligen att scrappa med färdiga kit eller serier med matchande papper, det är både enklare eftersom man har ett gäng matchande papper och också en utmaning att bara använda förutbestämda produkter.

Det är inte ofta jag scrappar foton på mig själv men det beror nog mest på att det inte finns så många bilder på mig, ofta är det jag som håller i kameran. På bilden till denna layout använde jag självutlösare och ställde kameran på ett grillgaller vid vindskyddet som finns på berget vi bor nedanför.

Lämna ett svar