Vitt på vitt

Du visar för närvarande Vitt på vitt

Det var väldigt länge sedan som jag själv deltog i någon scrapbooking utmaning och jag har saknat det. Jag hittade en riktigt rolig utmaning hos The Studio Challenges där man ska göra en layout med vitt på vitt.

Mitt alster innehåller inte enbart vitt men jag har en del vita dekorationer som ligger på det vita rutade bakgrundspappret så jag hoppas det är OK.

Vitt på vitt - Studio Calico Seven Paper - Amelia

Bilden är på min svärmor någon gång från hennes ungdom, vi vet dock inte exakt när eller vart det är fotograferat. När vi nu håller på att rensa och tömma hennes hus hittar vi en del gamla fotografier som jag tänker försöka scrappa och spara på ett sätt så att man enkelt kan titta på dem ibland.

Det rutade bakgrundspappret är baksidan på ett papper som heter Studio Calico Seven Paper – Amelia

Lämna ett svar