Vintersol vid havet

You are currently viewing Vintersol vid havet

Julen är en hektiskt tid för mig men idag hade jag en ledig dag med inga måsten. Det var så skönt och dessutom vackert väder så jag tog med vovven till havet. Längst ut i kustbandet är havet fortfarande isfritt och på stranden inte så tjockt med snö så det gick bra att gå där.

Både jag och Nova älskar detta ställe, det märktes att hon blev glad av att var här igen.

Solen och havet bjöd på en fantastisk vy.

På ett ställe där en liten bäck rinner ut i havet hängde det is över vattenytan. Den avspeglade isen skapade en bild som nästan såg ut som tänderna på en krokodil eller något annat djur med vassa tänder. Veckans tema denna vecka hos Gems Weekly Photochallenge är just Avspeglat och detta blir mitt bidrag till temat.

Isen från en annan vinkel.

På den stora stranden på Ottelandet var det ett kritvitt, tunt snötäcke. Nova nästan lyste av solens strålar som belyste hennes visa päls.

Jag är tacksam för den stund i vintersolen vid havet som jag fick idag. Efteråt känner jag mig gladare, inte lika trött och lättare till sinnet. Detta är den typ av rekreation som jag älskar och behöver nån gång ibland.

This Post Has 6 Comments

 1. Musikanta

  Väldigt vackra spegelbilder!
  Gott Nytt År önskar Ingrid

 2. "LillaSyster"

  Så vackert! Sverige är verkligen fantastiskt. Önskar dig ett gott slut på 2018 och ett fint nytt 2019! Kram

 3. Paula

  Underbara krokodiltänder! Just hänget som blir är så himla häftigt. Och vilken strand du har tillgång till, magiskt! Gott Nytt År, vi ses nästa år igen

 4. byblixtra

  Visst ser isen ut som munnen på en krokodil och särskilt där den speglas i vattnet, där ser det ut som att krokodilen “gapar”. 🙂
  Så härlig promenad du och Nova hade och förstår att den fyllde på energidepåerna. Önskar dig ett gott slut och ett gott nytt år!

 5. Beppan

  Så vackert – perfekt ställe att tanka energi på!
  Härlig tolkning av temat. Särskilt krokodiltänderna 🙂
  Gott Nytt År!

Leave a Reply