Vintermagi

Du visar för närvarande Vintermagi

Det har varit en lite hektiskt vecka och helg, vi har bl.a. börjat leta efter nya sängar, de vi har är över 20 år gamla och har gjort sitt men det är ett väldigt bestyr att hitta nya sängar som passar. Jag har rätt mycket besvär i axlar, nacke och rygg så det känns viktigt att det blir rätt. Som det är nu vaknar jag med mer värk än när jag somnar och det känns onödigt. Nu har vi provat alla sängar som finns i vår stad och vi ska fundera noga innan vi slår till.

Mina lediga stunder har jag ägnat åt att få ordning på denna nya hemsida, det har varit rätt mycket jobb och allt är inte klart men jag använder den från och med nu.

Förutom det har jag fått uppleva lite vintermagi med en härlig skidtur på fredag i ett magiskt vinterlandskap.

Sally rutberget 2

Trots att det var -20 grader när vi startade kändes det inte alls kallt, det var verkligen härligt och jag är glad att jag tog mig tid till denna utflykt. Sally gillade också turen och fick springa lös eftersom vi har ensamma i terrängen.

Sally rutberget 4

Att ta sig upp och ner för Rutberget är alltid spännande och är det isigt är det nästan omöjligt, åtminstone för mig som inte känner mig helt säker på längdskidor. Höjdskillnaden från parkeringen upp till högsta punkten är ca 340 meter vilket går bra upp (fast svettigt) men ner är det betydligt värre. Just nu är det väldigt lös snö med hög fluff-faktor så jag klarade nerfarterna utan att dratta på ändan. Det var en framgång för mig och byggde upp mitt skidsjälvförtroende en aning.

Sally rutberget 3

Här har ser eller hör Sally något spännande men det var inte tillräckligt intressant för att springa längre än sådär för att kolla.

DSC_2429

Denna lilla gran var så söt där den stod helt översnöat och badande i solljuset.

Detta får bli mitt bidrag till Helgbilden.

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. Marina

  Verkligen fina bilder. Speciellt den sista bilden. Jag tycker att den liknar en människa fullt av snö.
  Ha en bra vecka. / Marina

  1. admin

   Tack! Granen ser kanske mer ut som en utomjording ?

 2. KajsaLisa

  Håller med, din vinter är magisk. Först föll jag för bilderna på hunden, men granen i den sista var bäst.

 3. Violen på Brandholmen

  Kul med en ny blogg men det verkar som att min kommentar inte accepteras. Troligen ligger den i din skräppost och där är den inte till glädje för någon!
  Ha en fin vecka!

  1. admin

   Hittade din kommentar i skräpmappen så nu borde det funka bättre, får jag hoppas.

 4. kiki freese

  Den lillagranen ser ut som en man i hög hatt.
  Wow vilken skidtur, inga dåliga grejer.
  Spännande också att byta lite form på sin hemsida, hoppas du blir nöjd.
  /Kiki

 5. Anemonen

  Men milde tid så vacker den granen är. Härligt med en skidtur och tänk det var länge sedan jag gjorde en. Jag minns den nu och visst var det skönt med en tur i skogen på skidor och föret var toppen. Snygg hemsida bra jobbat där.

 6. Anemonen

  Psst glömde alldeles bort att nämna att Sally är bedårande vacker äv en i vinterlandskapet.

 7. Mias Mix

  Åh så härliga bilder. Ja ni har verkligen mer snö än vi. Så trist att det töar nu… Det där med säng och madrass är jätteviktigt. Jag har en mjuk madrass från IKEA och det funkar för mig. Lycka till!

Lämna ett svar