Utmaning med retrokänsla

Du visar för närvarande Utmaning med retrokänsla

Nu börjar jag så ganska bra ordning på min nya hemsida och kan börja pyssla igen, det har tagit lite tid och varit en del krångel att byta hemsida men nu är det dags att börja använda denna nya webb.

Idag bjuder jag på en layout som jag gjort med inspirations från en utmaning med retrokänsla hos Of the Rail Scrapbooking där man ska inspireras av en härlig moodboard i glada färger och retrobilder. Jag blev genast glad och inspirerad när jag såg den och skapade denna layout.

Let's go New York layout by Helens Color Life

Min layout fick ett foto från vår New York där maken står på Brooklyn Bridge med downtown Manhattan i bakgrunden.

Let's go New York, details by Helens Color Life

Utmaning med retrokänsla

Lämna ett svar