Tredje veckan

You are currently viewing Tredje veckan

Här kommer de bilder som jag tagit så här långt den tredje veckan i Fat Mum Slims Photo a Day utmaning

16 januari – Musik

Denna gamla orgel har stått under trappen hos oss i många år. Den är vacker att se på men den fungerar dåligt. Jag spelade piano i många år genom kommunala musikskolan men nu minns jag tyvärr inte mycket av det. Jag kommer från en ganska musikalisk familj och om jag velat skulle jag säkert kunna hantera något instrument bättre. Pappa spelar både blåsinstrument och dragspel. Brorsan spelar blåsinstrument och lite av varje plus att han sjunger rätt bra.

Dag 17 – Väska

Ryggsäcken på bilden är en perfekt fotoväska som man öppnar på baksidan, mot ryggen alltså. Det gör att det åtminstone är lite svårare att stjäla kameran när man bär väskan på ryggen. Men när den ligger på golvet så här så ser den mer ut som en insekt än en väska.

Dag 18 – Idag

När jag körde hem från jobbet denna dag var jag tvungen att stanna till och fotografera himlen. Det var första dagen i år som det inte var helmörkt denna tid på dagen! Det känns så härligt att det blir ljusare och ljusare varje dag.

Dag 19 – Form

Jag tyckte denna utmaning var lite svår. Till slut fick det bli en bild på en rektangulär lampa som hänger en vägg med tegelstenar i trappuppgången på min arbetsplats.

Dag 20 – Någonting vitt

Denna dag var å andra sidan ovanligt lätt. Med två vita hundar är det mycket vitt i mitt liv. När vi också har vit snö utomhus så blev det vitt på vitt.

Leave a Reply